+31 6 57397777

@verkeertopper

OVER ONS

Leer veilig rijden met een glimlach.

Rijschool VerkeerTopper is opgericht door Samim Ainuddin, een gepassioneerde rij-instructeur uit Arnhem. Samim volgt de voetsporen van zijn vader, die al 19 jaar succesvol Rijschool Arnhem 123 runt. Het was een vanzelfsprekende keuze voor Samim om de familietraditie voort te zetten en zijn eigen rijschool te starten.

Bij Rijschool VerkeerTopper geloven we dat rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook leuk moeten zijn. Samim’s motto, “Rijlessen moeten leuk zijn!”, weerspiegelt onze aanpak. Wij zorgen ervoor dat elke rijles een plezierige ervaring is, met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding en mooie gesprekken. Je rijbewijs haal je maar één keer, dus waarom niet met plezier en een brede lach?

Gedreven door passie, ondersteund door ervaring.

Samim Ainuddin, 28 jaar en woonachtig in Arnhem, begon zijn carrière na zijn opleiding als rij-instructeur bij de ANWB rijopleidingen. Hier verzamelde hij waardevolle ervaring en leerde hij de kneepjes van het vak. Na een leerzame periode besloot hij zijn eigen rijschool te beginnen, gedreven door zijn passie om anderen te helpen veilig de weg op te gaan.” maak voor deze tekst een slogan
×